Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin u Crnoj Gori

Hrvatska državljanka silovana u Budvi, osumnjičeni zadržan u pritvoru!

Budva
Foto: /DPA/PIXSELL
31.07.2014.
u 23:15

Hrvatska državljanka K.M. prijavila je 31-godišnjeg A.R. iz Budve da ju je u crnogorskom turističkom središtu silovao u srijedu ujutro.

Hrvatska državljanka K.M. prijavila je 31-godišnjeg A.R.-a iz Budve da ju je u crnogorskom turističkom središtu silovao u srijedu ujutro, izvijestio je crnogorski MUP.

A.R. je sinoć uz kaznenu prijavu predan zamjeniku Višeg državnog tužitelja u Podgorici zbog sumnje da je silovao Hrvaticu. Budvanski policajci su brzo nakon prijave pronašli A.R.-a, dok su Hrvaticu K.M. poslali na preglede u bolnicu.

Policija je u istrazi utvrdila osnovanu sumnju da je K.M. u srijedu oko 4.30 sati u Budvi silovao hrvatsku državljanku. Nakon saslušanja, tužitelj je na 48 sati zadržao muškarca u pritvoru.

>>Zbog silovanja traže goste lokalnog kafića

>>Skinuli djevojku, polijevali je alkoholom i onda silovali

Komentara 23

RA
Rad
23:40 31.07.2014.

dobro dosli u Budvu:-( nije li prosle godine tamo ubijen Hrvat u disku?!?

VE
velikiblekstjena
06:34 01.08.2014.

Da su samo u Budvi i CG divljaci i Balkanci??? A u Hrvatskoj, silovana i zaklana Mexikanka na Marjanu, pretučen turist u Poreču, tučnjava na Hvaru, razbijanje auta (BG registracije) u Zadru,...Balkan u CG ali Balkan i u HR. Isto-isto

Avatar bosanac1951
bosanac1951
04:37 01.08.2014.

Strava i užas....No sjetimo se sličnih slučajeva i kod nas u HR...Silovanje i ubojstvo na Marjanu u Splitu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije