Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dilerski 'blitzkrieg'

Velika akcija Grom: Diljem Srbije privedeno 250 dilera

uhićenje
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
06.12.2013.
u 11:22

Osobe su uhićene u okviru velike jednodnevne akcije Grom, u kojoj je od šest sati ujutro sinkronizirano sudjelovalo 27 policijskih uprava diljem države

Policija u Srbiji privela je jutros 250 dilera na 900 različitih lokacija. Uhićenja su provedena u okviru velike jednodnevne akcije Grom, u kojoj je od šest sati ujutro sinkronizirano sudjelovalo 27 policijskih uprava diljem države, javlja Blic.

Kako je potvrđeno u Uredu za koordinaciju rada službi sigurnosti, kojom predsjedava Aleksandar Vučić, akcija pod radnim nazivom Grom provodi se na temelju naloga donesenog na sjednici Ureda. Osim osoba koje su sudjelovale u lancu preprodaje droge, uhićeni su i pojedini članovi navijačkih, odnosno huliganskih skupina.

– Bitan je i preventivni dio, a ne represivni kako bi se vidjelo tko su ti koji truju našu djecu. Ovo pokazuje da policija može odgovorno privesti svaki zadatak. U Novom Pazaru uhićen je i počinitelj ubojstva za kojim se duže traga. Zaplijenjena je veća količina oružja i droge. Uhićen je i veliki broj ekstremista – kazao je direktor policije Milorad Veljović koji je istaknuo da je najveća količina droge, čak pet kilograma heroina, pronađena u Novom Sadu.

>>'Pali' dileri u Zagrebu: Policija zaplijenila kokain, heroin, novac...

Komentara 7

Avatar chelios
chelios
14:25 06.12.2013.

MrkiMedo : Okanimo se više prošlosti, pa zar to ljudima više nije dojadilo? Danas se vode neki drugi ratovi, moderniji koji ne poznaju ko je koje nacije i ko je koje narodnosti. Ratovi koje vode kriminalci i narko karteli koji u ljudima vide samo profit i laku zaradu. Dok pošten svet jedva spaja kraj sa krajem, pojedinci bez iti jednog dana radnog staža imaju gomile nekretnina i voze džipove koji vrede od 50 do 100.000 eura. E dosta više toga, i zato im se od jutros desio UDAR GROMA!!! Sve jedinice Policije, od redovnih sastava preko IJP (Interventnih Jedinica Policije), Žandarmerije, SAJ (Specijalne Antiterorističke Jedinice), pa do najelitnije PTJ (Protiv Terorističke Jedinice), su od jutros se stavile na raspolaganje državi koja je odlučila da objavi rat narkomafiji!!!.

ŽI
žić
11:28 06.12.2013.

zakej se kod nas ne organiziraju takve koordinirane akcije na nivou države,takve akcije se već odavno organiziraju u SAD-a,V. Britaniji,doduše u gradovima ali koji imaju stanovnika kao hrvatska .....no tam su specijalne agencije i sigurno ne cure informacije kak kod nas,kod nas čak i kradeju,,lovu,,zaplenjenu od dilera

MR
MrkiMedo
12:04 06.12.2013.

Kaj oni nemaju ideja kako nazvati neku akciju? Poslije nasih Munje i Oluje, oni nazvali ovu akciju....Grom? Salim se, samo neka rade. Previse je te droge svuda oko nas. Treba tome stati na kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije