Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Lažno uspoređivanje'

Demokratska stranka: Za Vučića je Mladić heroj

Aleksandar Vučić
Tomislav Krasnec/PIXSELL
17.07.2014.
u 16:26

Premijer mekog srca i njegova politika rasprodaje Srbije preskupo će koštati građane i državu, kažu demokrati

Demokratska stranka zahtjeva da vladajuća Srpska napredna stranka prestane s lažnim uspoređivanjem sadašnjih izmjena Zakona o radu s onima iz vremena Zorana Đinđića navodeći kako je on bio stroži kada je riječ o položaju radnika nego današnji, kaže se u današnjem priopćenju DS kojega prenose mediji u Srbiji. Prvo, tvrde demokrati, zato što "politika koju danas vodi Aleksandar Vučić ni na koji način nije slična onoj koju je vodio Zoran Đinđić – onaj kojemu je Ratko Mladić heroj, a Đinđić izdajnik nema pravo uspoređivati se s ubijenim premijerom".

Drugo, zato što su sadašnje izmjene Zakona o radu daleko lošije po radnike nego one u vrijeme Đinđićeve vlade i dovest će do rasprodaje radne snage ove zemlje, upozoravaju demokrati.

- Premijer mekog srca i njegova politika rasprodaje Srbije preskupo će koštati građane i državu i za to će premijer i Srpska napredna stranka morati preuzeti odgovornost - kaže se u priopćenju Demokratske stranke Bojana Pajtića.

>> Vučić želi vjerovati kako Erdogan nije izjavio ono što je uplašilo Dodika

Komentara 7

KI
kimi
12:12 18.07.2014.

Gospodo komšije, ćaća i ostali, radi istine treba da znate da je SNS na vlast dovelo manje od 26% građana Srbije jer velika većina više nije htele da bira između lošeg i goreg t.j. između lopova i crnih radikala. Pročitajte komentare u dnevnoj štampi pa će vam biti jasno o čemu govorim ( u to ne računam neozboljne i niskotiražne novine poput informera i kurira koji se kod vas nažalost često citiraju)

Avatar angelkovich
angelkovich
11:12 18.07.2014.

demokrate se javljaju...i topli bojan pajtić koji ljubavniku kupuje stan i auto i još mu sredi državni posao...nisam za vučića...isti su

GU
gustirna
10:10 25.07.2014.

Bas bih volio cuti misljenje o mladicu od druga josipovica, milanovica, pusicke, stazica, leke......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije