Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veselica

Dačić pjevao C. Ashton: 'Oprosti mi, Katrin'

'dacic_pjeva_3'
Screenshot
07.12.2013.
u 15:45

- Ashton je odmah shvatila da je pjesma upućena njoj, a kad su joj počeli prevoditi stihove, doslovno se oduševila, kazao je izvor beogradskom Blicu

"Oprosti mi, Katrin, možda nisam bio fin, mada si mi bila draga, oprosti mi, Katrin, sve je sada samo dim, našoj ljubavi ni traga". 

Stihovi su to Đorđa Balaševića koje je navodno srpski premijer Ivica Dačić zapjevao visokoj povjerenici EU za vanjske poslove Catherine Ashton. Barem tako tvrdi izvor  beogradskog  Blica.

Dačićev performans navodno se odigrao u vrlo napetom trenutku kad se nije znalo hoće li Srbi dobiti Zajednicu srpskih opština. Dačić je, tvrdi Blicov neimenovani izvor, zapjevao u jednom beograskom restoranu.

- Odmah je shvatila da je pjesma upućena njoj, ali kad su joj počeli prevoditi stihove, doslovno se oduševila pa je i atmosfera na večeri postala opuštenija, kazao je sugovornik Blica koji je bio na večeri kao dio srpskog tima.

Srbijanski premijer i inače se voli primiti mikrofona, a kako mu ide provjerite u priloženom videu.

Komentara 3

KO
Kora
18:13 07.12.2013.

Dobar je taj Dačić, svaka mu čast!

AT
atomised
14:36 08.12.2013.

Baš je daleko dogurao Miloševićev glasnogovornik koji je u SPS ušao ni manje ni više nego 1991. Vjerujem da bi mu se gazda okretao u grobu da zna da mu bivši štićenik a sad novopečeni srbijanski premijer pjeva briselskim birokratima po beogradskim "kafanama".

BA
Bane
10:39 10.12.2013.

iako ga nisam gotivio ranije sad ga gotivim jer covek prica i ponasa se cisto narodski za politicara mozda prosto ali bar nista neuvija u celofan i sto mu na umu to na drumu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije