Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skriva zadovoljstvo

Wagsice su za nju 'male bebe': Slavni sportaš zbog nje ostavio ženu, a ona živi kao kraljica

Viki Odintkova
Foto: Facebook
1/6
17.01.2017.
u 15:20

Ruskinja Viki Odintkova stekla je slavu kao model i tako upoznala Fernanda Alonsa.

Španjolski vozač Fernando Alonso nije gotovo četiri godine pobijedio ni na jednoj utrci, ali s ugovorom koji mu garantira 25,5 milijuna funti godišnje jedan je od najbolje plaćenih vozača F1 i u tome itekako uživa jer posjeduje luksuzni penthouse u Dubaiju. I sve dijeli s Viki Odintkovom, zbog koje je ostavio suprugu 2011. godine.

Ona također ne skriva zadovoljstvo i svako malo postavlja fotografije iz raznih dijelova svijeta, u okruženju koje odiše luksuzom.

>>Za više sporta pratite tjednik Max! na Facebooku

>>Fernando Alonso odahnuo nakon teške nesreće: Sretan sam što sam živ

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 4

TO
tomojuric1
15:31 17.01.2017.

jako sam začuđen što je ostavio ženu

TH
thepolishrainbow
16:10 17.01.2017.

Fernando Alonso trenutno hoda s bivšom od Valentina Rossija, a sa ženom se razveo prije nekoliko godina (bivša žena mu ima 2 djece s novim suprugom, toliko je prošlo), a od supruge se razveo jer ju je često varao, između ostalog nakon braka su tu bile Xenia Tchomicheva i Dasha Kapustina. S ovom malom, makar je dobra, nema puno zajedničkog, možda ju je nategnuo jednom-dvaput, ako i toliko. Provjerite prije nego napišete, nemate pojma ni o čemu. Ova mala je bila maloljetnica kad je Alonso bio u braku !

DO
dommar36
16:57 17.01.2017.

moc proreza😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije