Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCHUMIJEV MENADŽER:

Vrijeme je da Schumacherova obitelj kaže pravu istinu o Michaelovom zdravstvenom stanju

Michael Schumacher
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
19.01.2017.
u 21:44

- Već duže vremena govorim da Schumacherova obitelj ne govori cijelu istinu. Vrijeme je da to kažu milijunima njegovih navijača - rekao je Weber za njemački Bunte.

Willi Weber, bivši dugogodišnji menadžer Michaela Schumachera, kritizirao je njegovu obitelj jer ne želi otkriti kakvo je zdravstveno stanje sedmerostrukog svjetskog prvaka u formuli 1.

Weber odlično poznaje Schumachera budući da ga je vodio od juniorskih dana do 2012. godine i naslova u Benettonu i Ferrariju te ga učinio jednim od najbolje plaćenih sportaša.

- Već duže vremena govorim da Schumacherova obitelj ne govori cijelu istinu. Vrijeme je da to kažu milijunima njegovih navijača - rekao je Weber za njemački Bunte.

No, obitelj se odlučila na šutnju i privatnost.

- Kao da udaram u zid, ne žele poslušati moj savjet - rekao je Weber i dodao:

- Kad mi kod kuće zazvoni telefon često osjećam da će to biti Michael koji će reći "Willi, kako si?". Nada umire posljednja.

Od Schumacherovog kobnog pada na skijanju prošlo je više od tri godine, a i dalje je neizvjesno hoće li oporaviti od ozljeda glave. Stav obitelji je da je to privatna stvar te o tome ne žele izlaziti u javnost

Komentara 7

KA
kažemja
22:12 19.01.2017.

Apsolutno sam na strani obitelji. Zašto bi se morali opravdavati za nešto ako to ne žele. Svakom normalnom čovjeku je jasno da Schumi nije dobro , uostalom dovoljan je samo podatak da od te nesreće nema ni jedne njegove fotografije! Više detalja stvarno nije potrebno.

Avatar think pink
think pink
22:49 19.01.2017.

a zašto bi obitelj poslušala ovog trgovca? to je JEDINO na njima da odluče što će reći u javnosti... a ovaj bi lik samo htio zaraditi još koji milijun na schumiju

NE
neznanac
22:44 19.01.2017.

Halo vecernji nemoj me izbrisati ako kazem da Weber sracka. On i svi drugi su dosta zaradili na njemu i svima ostalima,sad kada je covjek stradao nemaju ni malo humanosti da postuju privatnost njegovu.Vec su se svi kao kojoti okrenulili prema malom Schumacheru,jer on je veoma zlatna kokica.Nazalost je tako u sportu, nema vise nista faer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije