Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginuo gledatelj

Nevjerojatna snimka: Automobil 'poletio' u zrak i zabio se u publiku

nesreća
Foto: Screenshot
1/2
30.03.2015.
u 17:38

Nissan GT-R Nismo GT3 kojim je upravljao Jann Mardenborough u zavoju je izgubio kontrolu, podigao se u zrak i 'odletio'.

Velika tragedija dogodila se tijekom vikenda na trkalištu Nurburgring tijekom utrke VLN Endurance. Nissan GT-R Nismo GT3 kojim je upravljao Jann Mardenborough u zavoju je izgubio kontrolu, podigao se u zrak i "odletio".

Nije ga uspjela zaustaviti niti zaštitna ograda pa je vozilo udarilo u gledatelje koji su stajali sa strane. Nekoliko gledatelja je stradalo, a, nažalost, jedna je osoba preminula. Nakon udara brzo je reagirala hitna pomoć, nesretni gledatelj prevezen je bolnicu, ali nije mu bilo spasa. Ostali ozlijeđeni nisu u životnoj opasnosti, a britanski vozač prošao je bez težih posljedica. Očekuje se da će nastupiti već na sljedećoj utrci.

A utrka u Njemačkoj nakon ovog tragičnog događaja je prekinuta i nije nastavljena. 

>>Fernando Alonso konačno progovorio o nesreći i objasnio što se dogodilo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije