Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlične vijesti

Streiff: Schumcher više nije u životnoj opasnosti!

Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
04.01.2014.
u 10:00

Pojavila se informacija da je sam Schumacher snimio nesreću jer je na kacigi, navodno, imao kameru

Michael Schumacher i dalje je u komi i oporavlja se od teške nesreće koju je prošle nedjelje doživio na skijalištu u Francuskoj. No, dobre vijesti su da njegov oporavak napreduje iz dana u dan, a vrlo ohrabrujuće su riječi njegova prijatelja Philippea Streiffa.

- Nisam liječnik, ali ponavljam ono što mi je Gerard Saillant (kirurg i kućni prijatelj Schumacherovih) rekao. Stanje je i dalje ozbiljno, ali Schumacher više nije u životnoj opasnosti.

Odlične su to vijesti za obitelj, prijatelje i sve navijače jednog od najpoznatijih vozača u povijesti Formule 1. A istraga vezana uz njegovu nesreću i dalje se nastavlja. Jučer je ispitan njegov sin, a danas bi istražitelji trebali pregledati snimku nesreće. Naime, pojavila se informacija da je sam Schumacher snimio nesreću jer je na kacigi, navodno, imao kameru.

>>Schumacher bi u komi mogao ostati tjednima, a možda i mjesecima

>>Schumachera na 45. rođendan posjetili supruga, brat i otac

Komentara 4

Avatar Stjepan .
Stjepan .
11:37 04.01.2014.

Hvala dragom Bogu.

ZV
zdravko.vugrinec
10:54 04.01.2014.

čuvaj se schumi

AA
aapaap
13:32 04.01.2014.

Hvala dragom Bogu!! <3

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije