Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTO GP3

Stravično: Britanski vozač pregažen na stazi, ostao nepomično ležati

nesreća
Foto: Printscreen Youtube
1/2
24.10.2016.
u 22:50

22-godišnjak je uslijed sudara pao na stazu nakon čega ga je pregazio drugi vozač. McPhee je zatim otklizao sa staze i ostao nepomično ležati.

Škotski motociklist John McPhee završio je bolnici nakon velike nesreće protekle nedjelje u utrci klase Moto GP3 u Australiji.

22-godišnjak je uslijed sudara pao na stazu nakon čega ga je pregazio drugi vozač. McPhee je zatim otklizao sa staze i ostao nepomično ležati.

Liječnika služba odmah je reagirala te je prebačen u bolnicu. McPhee nije u životnoj opasnosti, no propustit će ostatak sezone.

>> Marc Marquez po treći put osvojio naslov svjetskog prvaka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije