Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 3

Stravična nesreća obilježila utrku, gledatelji su zanijemili od šoka

Formula 3
Screenshot
21.05.2016.
u 13:49

- Utrka je nakon nesreće prekinuta, sva trojica vozača su dobro i to je u ovom trenutku najbitnije, poručili su organizatori.

Stravična nesreća obilježila je utrku Formule 3 koja se vozila u Austriji. Naime, pred sam kraj utrke dogodila se nesreća koja je zgrozila sve navijače, na stazi je nastao potpuni muk, ali unatoč tome što je izgledalo prilično gadno, sva trojica vozača koja su u njoj sudjelovala su dobro.

Ryan Tveter izgubio je kontrolu na stazi, izvratio se na šljunku pa ponovno vratio na stazu, a onda je na njega naletio kineski vozač Zhi Cong Li. Njegov bolid nakon toga 'poletio' je u zrak, okrenuo se i pri padu potpuno raspao. U nesreći je sudjelovao i Pedro Piquet, ali on je već uspio prikočiti kad je udario u jedan od bolida i nije imao nikakvih posljedica.

Tveter je uspio pobjeći neozlijeđen, ali su zato Kineza morali spašavati iz njegova bolida, a kad su to napravili, prevezli su ga u bolnicu. Informacije govore da nije teže ozlijeđen.

- Utrka je nakon nesreće prekinuta, sva trojica vozača su dobro i to je u ovom trenutku najbitnije, poručili su organizatori.

>>Vettelu ne smeta gubitak titule najmlađeg pobjednika utrke

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:55 21.05.2016.

Stravicna nesreca? A kako bi onda vrli nam novinar nazvao nesrecu u kojoj ima poginulih???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije