Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA FORMULE

Stirling Moss: veliki sam fan Sebastiana Vettela

Formula 1 Ferrari driver Sebastian Vettel speaks to journalists during a press conference in Moenchengladbach, Germany, 5 March 2015. Vettel advised students of the Hochschule Niederrhein on the international competition 'Formula Student' at the headquart
DPA/PIXSELL
05.05.2015.
u 17:10

- Veliki je ljubitelj ovog sporta, a to je važno ako želite biti veliki trkač. Unatoč svom uspjehu, ostao je čvrsto na zemlji. To je ljubazan mladić koji poštuje svoje protivnike, a to me podsjeća na Fangija.

Legenda formule 1, Sir Stirling Moss, priznao je da je veliki navijač Sebastiana Vettela. Iako njegov sunarodnjak Lewis Hamilton trenutno dominira Formulom 1, 85-godišnji Moss, kojeg mnogi smatraju najboljim vozačem koji nikada nije osvojio naslov, tvrdi da aktualni svjetski prvak još uvijek nije velikan ovog sporta, piše GP1.

- Mislim da Lewis još uvijek nije takav - rekao je Moss za Guardian.

Tvrdi da, po njegovom mišljenju, Hamilton nije dovoljno fokusiran, pretpostavljajući da je ‘glazba jedina stvar za koju je Lewis zainteresiran, a ne vožnja’. Moss istovremeno ne krije svoje divljenje prema Ferrarijevom vozaču Sebastianu Vettelu, a za njemačke je medije rekao:

- Veliki sam Sebastianov fan. On je odličan dečko i odličan vozač.

Upitan što mu se najviše sviđa kod četverostrukog svjetskog prvaka, Moss kaže:

- Veliki je ljubitelj ovog sporta, a to je važno ako želite biti veliki trkač. Unatoč svom uspjehu, ostao je čvrsto na zemlji. To je ljubazan mladić koji poštuje svoje protivnike, a to me podsjeća na Fangija. On je također bio dosta uravnotežen. Divim se i njegovoj hrabrosti da dođe u Ferrari i tome kako je brzo doveo red u tu ekipu. Sebastian je jedan od najvećih vozača našeg sporta.

>> Više pročitajte na GP1

>> Formula 1 zbližava ljude, nevjerojatno tko se ponudio organizirati utrku

Komentara 1

ST
staraplanina
21:48 09.05.2015.

Bravo, jedno iskreno mosljenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije