Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Sebastian Vettel na kraju sezone prelazi u Ferrari

Gerhard Berger sa Sebastianom Vettelom
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/2
20.11.2014.
u 00:15

Prvi naslov osvojio je 2010. i sa 23 godine postao najmlađi svjetski prvak u najvećem oktanskom cirkusu na svijetu.

Svjetski prvak u formuli 1 Nijemac Sebastian Vettel na kraju sezone odlazi iz Red Bulla s kojim je osvojio sva četiri naslova, a karijeru će nastaviti u Ferrariju.

Prvi naslov osvojio je 2010. i sa 23 godine postao najmlađi svjetski prvak u najvećem oktanskom cirkusu na svijetu. S četiri naslova zaredom pridružio se legendama Michaelu Schumacheru, Juanu Manuelu Fangiu i Alainu Prostu.

Vettel je trenutno četvrti vozač u ukupnom poretku sa 159 bodova. Vodeći Lewis Hamilton ih je skupio 334...

>> Sjajne vijesti: Jules Bianchi više nije u komi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:26 20.11.2014.

Dajte malo provjerite nesto prije nego to objavite!!! Sluzbeno jos nema nicega, vec je ovo sto objavljuete fake twitter i vec jucer navecer demantiran!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije