Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE NA BOLJE

Schumacher komunicira s obitelji, uskoro će ga pustiti na kućnu njegu?

Michael Schumacher
Reuters (Ilustracija)
21.07.2014.
u 23:00

Svjetski mediji prenose da bi sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 krajem idućeg mjeseca mogao biti pušten na kućnu njegu, ali da će i dalje trebati stalnu liječničku skrb.

Michael Schumacher, koji je teško nastradao krajem prošle godine na skijanju, se odlično oporavlja i pomicanjem očnih kapaka komunicira s obitelji.

Svjetski mediji prenose da bi sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 krajem idućeg mjeseca mogao biti pušten na kućnu njegu, ali da će i dalje trebati stalnu liječničku skrb.

Schumacherova supruga Corinna je protekloga vikenda zahvalila brojnim navijačima koji su uz Michaela od prvog dana nesreće.

- Velika nagrada Njemačke je savršena prilika da svima zahvalim na dobrim željama i pozitivnoj energiji koju šaljete Michaelu. Vaša nas je pažnja oborila s nogu. Lijepo je znati da smo zajedno u ovako teškim trenucima. Sada nas čeka faza koja će možda trajati dugo vremena - poručila je Corinna.

Schumacher je trenutno u bolnici u Lausanni gdje je prebačen iz Grenoblea nakon što se probudio iz višemjesečne kome.

>> Schumacher se probudio iz kome, prebacili ga u Lausannu

Komentara 2

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:55 21.07.2014.

Neka fala bogu, neka si ti nama živ i zdrav, al nedaj bože da si završio na kbc-u rebro sad bi se ti debelo igrao gore na nebu sa angelčićima......naj vjerovatnije da bi ti prikrpili sepsu, jer trenutno nema nia ni jedne druge dijagnoze za koju bi se pravno zakačili......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije