Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABINE KEHM:

Schumacher je stabilno, obitelj je zadovoljna radom liječnika i vjeruje im

Sabine Kehm
Foto: Reuters (Ilustracija)
17.01.2014.
u 18:30

– Michaelova obitelj veoma je zadovoljna radom liječnika koji su uz Schumachera i potpuno im vjeruje. Michaelovo stanje je stabilno – rekla je Kehm

Sabine Kehm, glasnogovornica obitelji Michaela Schumachera, izjavila je da je sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 u stabilnom stanju.

– Michaelova obitelj veoma je zadovoljna radom liječnika koji su uz Michaela Schumachera i potpuno im vjeruje. Michaelovo stanje je stabilno – rekla je Kehm te dodala:

– Moram dodati da se svaka informacija o njegovu zdravlju koja ne dolazi od liječnika ili od nas iz menadžmenta ili najužeg kruga bliskih ljudi mora tretirati kao spekulacija ili neprovjerena informacija.

Schumacher je nastradao na skijanju 29. prosinca u francuskim Alpama, a nakon nesreće prevezen je u bolnicu u Grenobleu u kojoj je još uvijek u stanju inducirane kome.

>> Schumijevo stanje vrlo je ozbiljno, a u komi može ostati i do kraja života
>> Schumachera ne mogu buditi iz kome, ozljede su još preteške

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije