Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN mađarske

Rosberg za incident okrivio Ricciarda

Nico Rosberg
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
27.07.2015.
u 18:15

Rosberg je nakon incidenta pao na 10. mjesto, ali je u završnoj fazi utrke uspio prestići Marcusa Ericssona i Jensona Buttona te završiti utrku na osmom mjestu.

Nico Rosberg je dao do znanja da smatra Daniela Ricciarda krivim za incident na utrci za VN Mađarske. Mercedesov vozač smatra kako je bio na trkaćoj liniji pri izlasku iz prvog zavoja te su se njegova stražnja lijeva guma i Ricciardovo prednje krilo dodirnuli što je probušilo Rosbergovu gumu i ostavilo Nijemca bez šansi za postolje i bez šansi za smanjenje zaostatka za trenutno vodećim u poretku, Lewisom Hamiltonom, piše GP1.

Rosberg je nakon incidenta pao na 10. mjesto, ali je u završnoj fazi utrke uspio prestići Marcusa Ericssona i Jensona Buttona te završiti utrku na osmom mjestu, odmah iza Romaina Grosjeana.

- Imao sam dobar start, nije bio najbolji, ali i dalje nisam imao balans na mekšim gumama pa su oba Ferrarija odmicala vrlo brzo u početku. Postalo je bolje na tvrđim gumama pa je utrka bila dobra za mene sve do 64. kruga. Utrkivanje je zaista grubo nekad. Loš je osjećaj izgubiti na samom kraju. Što se mene tiče, incident s Danielom je prilično jasan. Ja sam bio na idealnoj liniji, on je kočio prekasno i otišao je široko. Ja sam ostao na trkaćoj liniji pa sam imao dobar kut, ali njegovo prednje krilo je bilo tamo, udario me i dobio sam puknuće. To je uništilo moju utrku, šteta jer sam mogao smanjiti zaostatak za Lewisom. Trenutno se ne veselim pauzi. Želim samo sjesti u bolid i utrkivati se već sutra - kaže Rosberg.

>>Vettel pobijedio u Mađarskoj: Jules, ova pobjeda je za tebe!

Komentara 2

MK
marcel.kuzmic
18:33 27.07.2015.

a srati mi se oče od Rosberga. to je utrka braco. oba dva ste išli do maksimuma i ovaj put si ti izvukel deblji kraj. možda da svima iz boksova narede "ne iči u dvoboj sa Rosbergom, on je ipak direktor svemira" pa da se svi maknu sa staze i propuste napuhanca.

NA
Napalm
20:02 27.07.2015.

Mi drugi smo vidjeli da je vozač Mercedesa išao "zatvarati vrata", al se dečko malo preračunao i prerano se naseruckao ispred vozača Red Bulla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije