Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN NJEMAČKE

Rosberg slavio pred svojom publikom, Massa završio na krovu

VN Njemačke
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/11
20.07.2014.
u 15:55

Nijemac ovih dana ide sjajno budući da se oženio, potpisao novi ugovor s Mercedesom i slavio pred svojom publikom nakon što je izborio pole-position.

Pilot Mercedesa Nico Rosberg slavio je na VN Njemačke u Hockenheimu i tako učvrstio svoje vodstvo u ukupnom poretku formule 1.

Nijemac ovih dana ide sjajno budući da se oženio, potpisao novi ugovor s Mercedesom i slavio pred svojom publikom nakon što je izborio pole-position.

- Dečki hvala - rekao je svojim mehaničarima u boksu dok je mahao publici u počasnom krugu.

Drugi je bio Valtteri Bottas, a sjajan posao odradio je i Rosbergov momčadski kolega Lewis Hamilton. Britanac je startao s tek 20. mjesta, no utrku je završio kao treći vozač.

Utrku je obilježio i sudac Felipea Masse i Kevina Magnussena u prvom krugu zbog kojega je Brazilac završio na krovu.

VN Njemačke, poredak:

1. Rosberg 2. Bottas 3. Hamilton 4. Vettel 5. Alonso 6. Ricciardo 7. Hulkenberg 8. Button 9. Magnussen 10. Perez 11. Raikkonen 12. Maldonado 13. Vergne 14. Gutierrez 15. Bianchi 16. Kobayashi 17. Chilton 18. Ericsson

Nisu završili: Sutil, Kvyat, Grosjean, Massa

Ukupni poredak:

1. Rosberg     Mercedes     190
2. Hamilton     Mercedes     176
3. Ricciardo     Red Bull     106
...

>> Rosbergu pole position, Hamilton izletio i završio u ogradi

Komentara 1

Avatar gladnijura
gladnijura
16:41 20.07.2014.

Fala Večernjaku. Do sada nisam znao da bolidi imaju krov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije