Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJEMAC VJERAN STRIJELAMA

Rosberg potpisao novi višegodišnji ugovor s Mercedesom

Nico Rosberg
Reuters (Ilustracija)
16.07.2014.
u 12:52

- Jako sam ponosan što ću i dalje voziti srebrnu strijelu moderne ere u Formuli 1. Mercedesova povijest mi je, kao Nijemcu, posebna. Ponosan sam što predstavljam najbolji auto na svijetu - rekao je Rosberg.

Nico Rosberg potpisao je novi višegodišnji ugovor s momčadi Mercedes AMG Petronas. Tako će se nastaviti suradnja koja je započela još 2010. godine kada se tim pod vodstvom Rossa Brawna zvao Mercedes GP. Nico je u ovoj momčadi ostvario svoj prvi pole position i pobjedu, što mu je pošlo za rukom u Kini 2012. godine.

- Jako sam ponosan što ću i dalje voziti srebrnu strijelu moderne ere u Formuli 1. Mercedesova povijest mi je, kao Nijemcu, posebna. Ponosan sam što predstavljam najbolji auto na svijetu. Put do vrha je bio iznimno težak, no zahvaljujući sjajnoj potpori od strane Mercedes-Benza, sada smo vodeći u Formuli 1. To je rezultat dugogodišnjeg procesa i stavljanja pravih ljudi na pravo mjesto. Veselim se sljedećim godinama, te se nadam da ćemo zajedno pobjeđivati i osvajati prvenstva - rekao je Rosberg.

Direktor Toto Wolff je ovom prilikom izjavio:

- Nico je dio srebrnih strijela od prvog dana i on ima velik udio u razvoju tima od 2010. godine. Njegova brzina, predanost i fokus su svima dali jasan smjer kretanja. Sa svojim performansama je svijetu pokazao ono što smo mi u timu već odavno znali – da je on jedan od najboljih vozača u Formuli 1. Ovaj novi ugovor nam donosi značajnu stabilnost i kontinuitet u budućnosti.

>> Više pročitajte na GP1.hr

>> Susie Wolff prva žena nakon 22 godine koja je vozila na Grand Prix vikendu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije