Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša oprema

Renault priznao krivnju za probleme u Kini: Bahrein će biti novi test za nas

Max Verstappen
Foto: Reuters/Pixsell
14.04.2015.
u 18:30

Kvjat je iz utrke odustao u 16. krugu zbog kvara motora, a Verstappen četiri kruga prije kraja kada se pojavio dim iz stražnjeg kraja njegova STR10

Renault je prihvatio odgovornost za probleme Daniila Kvjata i Maxa Verstappena na VN Kine te su priznali da postoji velika vjerojatnost za njihovo ponavljanje u Bahreinu. Kvjat je iz utrke odustao u 16. krugu zbog kvara motora, a Verstappen četiri kruga prije kraja kada se pojavio dim iz stražnjeg kraja njegova STR10.

Ništa bolje nastupe nisu imali niti njihovi timski kolege: Carlos Sainz imao je problem s mjenjačem zbog koji je uništio njegovu utrku, a Daniel Ricciardo je osvojio tek dva boda.

– Imali smo mnogo problema u Kini, a vozačima nismo dali opremu koju su trebali – priznao je Remi Taffin, voditelj trkaćih operacija Renault Sporta F1.

– Imali smo dva nepredviđena kvara u utrci.

Renault je pomalo iznenađen događajima u Šangaju.

– Kao kompanija, predajemo se kada je to naš problem, a to je bio slučaj u Kini – rekao je direktor Renaultova F1 programa, Cyril Abiteboul.

– Razgovarali smo s Red Bullom i Toro Rossom i nemamo puno toga za reći osim da moramo istražiti uzroke kvarova te poduzeti mjere kako bismo bili 100% pouzdani što je prije moguće. Znamo da će Sakhir biti još jedan test za nas.

>>Nico optužio Lewisa da je namjerno usporavao: Misliš samo na sebe!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije