Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fiorano

Može li Ferrarijev novi bolid biti konkurencija Mercedesu i Red Bullu?

Ferrari
Foto: You Tube/Screenchot
1/10
24.02.2017.
u 13:46

Talijani na vozački naslov prvaka čekaju deset, a na konstruktorski devet godina. Lani su najavljivali borbu za naslov, a na kraju su završili na trećem mjestu iza Mercedesa i Red Bulla

Ferrari je predstavio novi bolid uči sezone Svjetskog prvenstva u formuli 1. Bolid SF70H kojim će momčad propetog konjića juriti naslov predstavljen je u Fioranu.

Talijani na vozački naslov prvaka čekaju deset, a na konstruktorski devet godina. Lani su najavljivali borbu za naslov, a na kraju su završili na trećem mjestu iza Mercedesa i Red Bulla. 

Na prezentaciji su bili prisutni tehnički direktor Mattia Binotto, šef momčadi Maurizio Arrivabene, te vozači Sebastian Vettel i Kimi Raikkonen.

 

Momčad se nada povratku na pobjedničku stazu, a za taj pothvat momčad je uz inovacije na konstrukciji bolida pripremila novi motor koji koristi inovativan dizajn klipova. Ti su klipovi dizajnirani i izrađeni pomoću tehnologije 3D printanja.

>>Williams prvi predstavio bolid nove generacije, njime će obilježiti 40. obljetnicu svoje povijesti

Komentara 2

AD
adrad
20:53 24.02.2017.

Red Bull još nije predstavio bolid za 2017. sezonu. Za sada su se predstavili Williams, Sauber, Renault, Force India, Mercedes, Ferrari i McLaren. Od nabrojanih najviše mi se sviđa Merc. Ali navijam za Ferrari. Forza Ferrari.

KA
kažemja
14:50 24.02.2017.

Teško , jako teško. Po meni jedini koji može konkurirati Mercedesu je Red Bull.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije