Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEČNIK PAYEN:

Michael Schumacher bi se mogao potpuno oporaviti za tri godine

Michael Schumacher
Gtres/PIXSELL
23.10.2014.
u 14:22

- Nadamo se da će tako biti, ali trebamo mu dati vremena - rekao je Payen.

Liječnik Jean-Francois Payen primio je Michaela Schumachera u bolnici u Grenobleu krajem prosinca prošle godine, a nakon šest mjeseci inducirane kome, njemački je vozač prebačen u svoj dom u Švicarskoj. Vijesti su optimistične!

- Život poslije ozljeda glave ide u nekoliko faza, a potpuni oporavak mogao bi se dogoditi u roku od tri godine. Nadamo se da će tako biti, ali trebamo mu dati vremena - rekao je Payen.

Schumacher je već dva mjeseca kod kuće, a s njim je i 15 specijalista zaduženih za brigu. Posjetio ga je i Jean Todt, bivši šef u Ferrariju.

- Dug je i težak put pred njim, ali obitelj je uz njega i pomoći će mu. Treba mu vremena i mira. U posljednjih nekoliko mjeseci napravio je veliki napredak s obzirom na težinu ozljeda - rekao je Todt.

>> Jean Todt: Schumacher će uskoro moći voditi normalan život!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije