Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF FERRARIJA:

Sretan sam s vozačima koje imamo, ali to ne znači da Kimi dobiva novi ugovor

Kimi Raikkonen
Reuters/PIXSELL
21.04.2015.
u 19:13

'Mi smo potpuno jasni, ponovit ću još jednom. Kimiju sam rekao da sve ovisi o njegovim performansama. On je pokazao da je odličan vozač.'

Ferrarijev šef Maurizio Arrivabene tvrdi da Kimi Raikkonen (35) zaslužuje novi ugovor, ali priznaje da mu ga neće ponuditi sada jer žele svog vozača zadržati motiviranim, piše GP1.hr. Finac se u Ferrari vratio 2014. te je potpisao ugovor na dvije sezone. Te ga je godine potpuno zasjenio tadašnji timski kolega Fernando Alonso, a ove godine Kimi pokazuje puno bolju formu.

Prošlu je utrku završio na drugom mjestu te je stao na postolje prvi puta nakon VN Koreje 2013., odnosno nakon 27 utrka. Ove godine mu istječe aktualni ugovor, ali je na dobrom putu da ga produlji.

- Sretan sam s vozačima koje imamo, ali to ne znači da ću sutra potpisati s Kimijem - rekao je Ferrarijev šef i nastavio:

- Mi smo potpuno jasni, ponovit ću još jednom. Kimiju sam rekao da sve ovisi o njegovim performansama. On je pokazao da je odličan vozač. Ako me sada pitate ‘Zaslužuje li produljenje ugovora?’ ja ću reći da zaslužuje. Ali ne želim da zaspe. Želim ga zadržati budnim. Kimi je najbolji kada je u maloj nevolji. To je psihološki pristup. Prema tome, ugovor je ovoga trenutka prazan. Ponekad mu moram približiti olovku, a onda udaljiti.

>> Lewis Hamilton slavio u Bahreinu ispred Raikkonena i Rosberga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije