Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASSIMO RIVOLA:

Ferrarijeva pogonska jedinica je sada jednaka Mercedesovoj

Ferrari Formula One driver Sebastian Vettel of Germany drives during the Singapore F1 Grand Prix at the Marina Bay street circuit September 20, 2015. REUTERS/Tim Chong
10.02.2016.
u 11:30

- Mogli smo ostvariti neke bolje rezultate u prošloj godini, ali i novi projekt izgleda jako dobro. Svi očekuju odlično prvenstvo od Ferrarija - rekao je Rivola.

Ferrari je spreman izazvati Mercedes u borbi za naslov prvaka u 2016. godini, tvrdnja je to dugogodišnjeg sportskog direktora, Massima Rivole.

U novoj sezoni, Rivola odlazi iz momčadi kako bi se mogao posvetiti vozačkoj akademiji u Maranellu. Međutim, iako je na odlasku, Rivola očekuje dobre predstave Ferrarija.

- Mogli smo ostvariti neke bolje rezultate u prošloj godini, ali i novi projekt izgleda jako dobro. Svi očekuju odlično prvenstvo od Ferrarija - rekao je Rivola za Speed Week.

- U pogledu pogonske jedinice, uvjeren sam kako je momčad napravila sjajan posao i kako su pripremili motor koji je sada na istoj razini performansi kao i Mercedesov. A što se tiče šasije, nadamo se da ćemo pronaći konkurentnost koja nam je nedostajala prošle godine - dodao je Rivola.

>> Više od F1 čitajte na GP1

>> Novi bolid će biti spreman za predsezonu

Komentara 1

D1
da...100
12:03 10.02.2016.

Dobri su kao prošlogodišnji mercedes!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije