Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN MERCEDES

Lewis Hamilton najbrži na zadnjem treningu u Rusiji

Lewis Hamilton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.04.2016.
u 13:03

Odličnu formu njegove momčadi potvrđuje i drugoplasirani Nico Rosberg sa zaostatkom manjim od jedne desetinke

Aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton je odvozio najbrži krug na Sochi Autodromu tijekom posljednjeg slobodnog treninga uoči današnjih kvalifikacija za VN Rusije u formuli 1. Odličnu formu njegove momčadi potvrđuje i drugoplasirani Nico Rosberg sa zaostatkom manjim od jedne desetinke, piše GP1.

Vozače svjetskih konstruktorskih prvaka slijede Ferrarijevi Sebastian Vettel i Kimi Raikkonen. Nijemac je imao zaostatak od šest desetinki, dok je njegov timski kolega bio još sedam desetinki sporiji. Vettel je prvi dio trećeg treninga proveo na long runu (više od 20 krugova) sa supersoft gumama, a s dna tablice se maknuo tek nešto kasnije.

Peto i šesto mjesto su zauzeli Williamsovi vozači Felipe Massa i Valtteri Bottas, a krug najbrže desetorice zatvaraju Max Verstappen, Jenson Button, Carlos Sainz i Sergio Perez.

Posljednja mjesta su ovoga puta pripala Sauberovim vozačima.

Svi vozači su svoje najbrže krugove odvozili na novim setovima supermekanih guma.

>> Mercedes: Motor treba imati važnu ulogu u formuli 1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije