Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandalozna odluka

Hamiltone, oprosti! Uzeli smo ti pobjedu, krivi smo

Mercedes Formula One driver Lewis Hamilton of Britain reacts on the podium after placing third in the Monaco Grand Prix in Monaco May 24, 2015. REUTERS/Robert Pratta
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
25.05.2015.
u 00:30

Rosberg: Posrećilo mi se, ali ću svejedno uživati. Hamilton mora shvatiti, život je takav

Pogreška, trenutak nepažnje ili bacanje klipova pod bolid najbržeg vozača svijeta, odnosno urota? Lewis Hamilton ni sam nije bio načistu što ga je snašlo u Monte Carlu, u kojem su ga kao vodećeg vozača nakon izlaska sigurnosnog automobila iz njegova Mercedesa pred sam kraj utrke pozvali na promjenu guma. I izbili mu time pobjedu iz ruku. Dakako, dvojica Nijemaca, Nico Rosberg (Mercedes) i Sebastian Vettel (Ferrari), koji su se dotad vozili iza njega, mudro su se pomaknula na vodeće pozicije i ondje ostala do kraja. Kad se Hamilton vratio iz boksa, ali na treće mjesto, gledali su ga u retrovizor pomišljajući – "luzer". Izgubio je već dobivenu utrku.

Čudio se i Ronaldo

Pa tko povlači vodećeg u boks na stazi na kojoj se ne može pretjecati, i to u trenutku kada mu se zbog izlaska sigurnosnog automobila istopila prednost od 15 sekundi?! To je suludo. Jesu li to napravili kako bi prvenstvo bilo zanimljivije?

Neobičnom raspletu u Monacu nisu mogli vjerovati ni Cristiano Ronaldo, ali ni stanovita Kendall Jenner, poznata po tome što je mlađa sestra Kim Kardashian. Svi su u čudu. Kao da u nogometu povučete vratara na razgovor u 89. minuti baš kad protivnik s loptom trči prema golu. Baš ste vrataru nešto trebali reći, a protivnik je zabio u praznu mrežu... Ili da na prugaste hlače navučete točkastu majicu. To se ne radi. Kako god bilo, ni kriv ni dužan, pobijedio je Nico Rosberg, a drugi je bio Sebastian Vettel.

Uzeo bocu i u hotel

Kad je izašao iz bolida, Hamilton je bio ljutit, zabio ga namjerno u stup ispred mjesta za trećeplasiranog, uzeo u prolazu šampanjac i krenuo s njime prema hotelu. Ali se vratio i stisnutih zubi procijedio:

– Momčad je iza mene stajala cijelu godinu pa mogu tolerirati pogrešku – diplomatski je, vidno nervozan, kazao gubitnik. Vidjelo se da bi najradije od bijesa iskočio iz kože. Sjetio se da je baš prije ove utrke potpisao novi ugovor, za 90 milijuna eura u sljedeće tri sezone pa se primirio.

Isprika je stigla brzo, šef Mercedesa Toto Wolff je kazao:

– Krivo smo procijenili vrijeme do kraja. Oprosti, oprosti, oprosti...

Poredak vozača:

1. Lewis Hamilton (Mercedes) 126

2. Nico Rosberg (Mercedes) 116

3. Sebastian Vettel (Ferrari) 98

4. Kimi Räikkönen (Ferrari) 60

5. Valtteri Bottas (Williams) 42

Poredak konstruktora:

1. Mercedes 242

2. Ferrari 158

3. Williams 81

4. Red Bull 52

5. Sauber 21

>>Rosberg pobijedio na VN Monaka nakon nevjerojatnog raspleta!

Komentara 12

DU
Deleted user
07:52 25.05.2015.

Bolja usporedba bi bila '' Kao da HTV ukine prijenos F-1 da bi gledatelji iz dosade mogli nedjeljom gledati Stankovića sa porukama njegovih gostiju''.

DU
Deleted user
09:18 25.05.2015.

U ovom člnaku ključno je da se tamo neka Kendall Jenner čudila neobičnom raspletu, a najbolja je ipak usporedba sa prugastim hlačama i točkastom majicom. Kaj ovo piše ekipa iz vrtića?

VS
VL-stoka
11:30 25.05.2015.

nije bilo 15 sekundi nego 21

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije