Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
automobilističko natjecanje

FLEET sigurnost na cestama - Make roads safe - Business V.I.P. kup

FLEET
Foto: PR FOTO
1/4
10.08.2016.
u 15:33

Ovih dana je u organizaciji AKK ZANATLIJA i uz podršku FLEET rent a cara po prvi puta predstavljen MAKE ROADS SAFE BUSINESS V.I.P. KUP. Riječ je o automobilističkom natjecanju koji je dio međunarodne automobilističke utrke bodovane za CEZ (Centralnoeuropsku zonu).

Budući je ovo događanje jedna od promocijskih aktivnosti za povećanje sigurnosti prometa na cestama, na svakom natjecanju će u suradnji s MUP-om biti organizirani intervjui na temu povećanja sigurnosti prometa na cestama, a u okviru desetgodišnje međunarodne kampanje UN-a pod nazivom MAKE ROADS SAFE.

Zanimljivost je što se samoj utrci priključuju i pojedini predstavnici top menadžmenta zajedno sa nekim od najpoznatijih imena domaćeg autosporta poput Ivana Pokosa, Žarka Šepetavca i drugih. Svi oni su nedavno na Grobniku odmjerili snage u strogo kontroliranim uvjetima koje propisuje vrhunski autosport.

Vozači su nastupali s vozilima SEAT IBIZA CUPRA, 1.8 Tsi, s motorima snage 192 KS u serijskoj izvedbi. Na vozilima nisu dozvoljeni bilo kakvi dodatni radovi na motornom sklopu, mjenjačkom sklopu i elektronici bez prethodnog odobrenja Tehničke komisije Organizatora KUP-a.

Osim sportskog segmenta, najbitniji je doprinos koji sudionici i organizatori natjecanja BUSINESS VIP KUP-a svojim aktivnostima pridonose ili će tek doprinijeti smanjenju poginulih na cestama Hrvatske.

FLEET rent a car kao jedna od vodećig regionalnih tvrtki za najam vozila ovim projektom je odlučila dati neophodan doprinos sigurnosti na cestama. Ali i ukazati na potrebu informiranja javnosti o neophodnim metodama utjecaja na okolinu s ciljem ostvarenja potrebnih uvjeta koji će doprinijeti budućoj sigurnosti na našim prometnicama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije