Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČ MCLARENA

Fernando Alonso propušta VN Australije

Fernando Alonso
Reuters/PIXSELL
03.03.2015.
u 16:03

"Fernando razumije i prihvaća savjet, a dva bolida McLaren Honde će u Australiji voziti njegov momčadski kolega Jenson Button i rezervni i testni vozač Kevin Magnussen."

McLaren je prije objavio vijest da će Fernando Alonso propustiti VN Australije, piše GP1.. U službenom priopćenju stoji:

"Nakon niza opsežnih testova, od kojih su neki obavljeni jučer navečer, liječnici su Fernanda Alonsa obavijestili kako nisu pronašli simptome nekakvog medicinskog problema, tragove bilo kakve ozljede te su dodali da je Fernando potpuno zdrav. Međutim, liječnici su Alonsu za sada preporučili ograničavanje bilo kojih faktora koji bi mogli rezultirati drugim potresom mozga, a to je normalna procedura kod liječenja sportaša koji su pretrpjeli ovakve ozljede.

Liječnici su stoga preporučili propuštanje VN Australije, koja je na rasporedu 13., 14. i 15. ožujka. Fernando razumije i prihvaća savjet, a dva bolida McLaren Honde će u Australiji voziti njegov momčadski kolega Jenson Button i rezervni i testni vozač Kevin Magnussen.

Fernandovi liječnici priznaju da se njihov pacijent osjeća dobro te da smatra da je spreman za utrkivanje, pa se zato može vratiti fizičkim treninzima kako bi se što bolje pripremio za povratak u kokpit svog bolida za VN Malezije koja se održava 27., 28. i 29. ožujka."

Podsjetimo, Alonso se na stazi u Barceloni tijekom testiranja bolida zabio u zid zbog čega je proveo tri dana u bolnici.

>> Fernando Alonso hitno prebačen u bolnicu, zabio se bolidom u zid

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije