Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koja je godina? 1995.!

Alonso nakon nesreće izgubio pamćenje: Vozim karting i nadam se da ću nastupati u formuli 1

Fernando Alonso
Foto: Reuters/PIXSELL
05.03.2015.
u 18:25

Oporavak, inače, protječe dobro, ali je na nagovor liječnika odustao od natjecanja na početku sezone. U Melbourneu će ga zamijeniti Kevin Magnussen

Fernando Alonso oporavlja se nakon nesreće koju je doživio tijekom testiranja bolida za novu sezonu formule 1. Podsjetimo, španjolski vozač na stazi u Barceloni zabio se u zid te je helikopterom prebačen u bolnicu. Utvrđeno je da je imao potres mozga, a nakon tri dana pušten je iz bolnice.

Detalji nesreće još uvijek se istražuju, a španjolski El Pais donosi priču iz bolnice. Otkrivaju kako je 33-godišnji vozač nakon što se probudio bio potpuno dezorijentiran i izgubljen. Navodno je mislio da je 1995. godina.

– Zovem se Fernando i natječem se u kartingu. Nadam se da ću jednoga dana postati vozač formule 1" – odgovorio je Alonso na pitanje zna li tko je i gdje se nalazi.

Uz to, El Pais navodi kako se neko vrijeme nije sjećao ničega od posljednjih 20 godina, ali mu se pamćenje ipak brzo vratilo. Oporavak, inače, protječe dobro, ali je na nagovor liječnika odustao od natjecanja na početku sezone. U Melbourneu će ga zamijeniti Kevin Magnussen.

>>Fernando Alonso nakon tri dana napustio bolnicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije