Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆU PREGOVORI

Massa će sljedeće godine odlučiti o nastavku karijere u formuli 1

Massa
Foto: Reuters
1/5
26.11.2015.
u 23:32

Brazilac vjerojatno želi vidjeti kako će se Williams pripremiti za 2017. godinu i veliku promjenu pravila.

Felipe Massa se preporodio prelaskom iz Ferrarija u Williams, a iza njega su dvije odlične sezone. Osvojio je pole position i niz postolja, dok je njegova momčad zadnje dvije sezone treća ekipa po snazi. 

Brazilac je više puta rekao da je zadovoljan u britanskoj momčadi koja mu je omogućila potpunu slobodu, no iduće godine kreću razmišljanja i pregovori oko novog ugovora. Taj ugovor bi se trebao bazirati na razdoblje nakon 2016. i Felipe ima tri opcije – ostanak u Williamsu, promjena momčadi ili mirovina.

- Sretan sam što radim s ovom sjajnom momčadi i mislim da su oni sretni sa mnom. No, trebamo pričekati iduću godinu da vidimo kakva će biti, pa onda odlučiti o idućem koraku. - kazao je Massa, prenosi GP1.

- Hoću li ostati u Williamsu, hoću li prijeći u drugu momčad ili ću prestati s formulom 1? Ne znam. Kada nemate čistu sliku ispred sebe, teško je odgovoriti. No, želio bih nastaviti.

Brazilac vjerojatno želi vidjeti kako će se Williams pripremiti za 2017. godinu i veliku promjenu pravila, a ako vidi potencijal za napredak, zasigurno će ostati u momčadi. Nema sumnje da će promjena pravilnika ispremiješati snage na gridu, a upravo bi Williams mogao iskoristiti priliku i napraviti veliki korak naprijed.

>> Šef Ferrarija: Zadovoljan sam Raikkonenom, pogriješili bi da ga promijenimo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije