Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAMON HILL:

Roseberg je sada puno odlučniji, Hamilton će imati pravog suparnika u momčadi

Nico Rosberg
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.02.2016.
u 15:04

Hill smatra kako je Rosberg strašno puno naučio iz poraza prošle godine te da će sada biti puno odlučniji u svojoj borbi s momčadskim kolegom.

Damon Hill vjeruje kako će Lewis Hamilton imati pravog suparnika ove sezone u svom momčadskom kolegi iz Mercedesa te dodaje kako je prošlosezonski poraz učinio Nicu Rosberga još odlučnijim.

Prošle sezone je Rosberg izgubio naslov u prvom krugu VN SAD-a kada ga je Hamilton pritisnuo pa je Nijemac bio prisiljen ići široko. Tako se Britanac odvezao do pobjede koja mu je bila potrebna da osigura svoj treći naslov u karijeri.

Rosberg je bio ljutit što je pokazao bacanjem kape nakon utrke, ali se u posljednje tri utrke probudio i došao do tri pobjede.

Hill smatra kako je Rosberg strašno puno naučio iz poraza prošle godine te da će sada biti puno odlučniji u svojoj borbi s momčadskim kolegom.

- Mislim da je sada puno teži za pobijediti. Mislim da je nakon Austina, utrke na kojoj je izgubio naslov i nakon koje mu je Lewis dobacio kapu, a Rosberg ju bacio natrag, mislim da je to bio trenutak kada si je Nico rekao da si ovo ne može dopustiti. Oporavio se i pobijedio je u preostalim utrkama - rekao je Hill za Sky Sports, a prenosi GP1.

- On može još i može postati još jedan sin svjetskog prvaka koji je i sam svjetski prvak. Vjerojatno zna kako vrijeme ističe i kada dobijete sve te sastojke onda postanete puno odlučniji. On će biti puno odlučniji ove godine i teži za pobijediti - dodao je svjetski prvak iz 1996.

>> Bivši šef Ferrarija: Imam informacije o Scumacheru. Nažalost, nisu dobre...

Komentara 1

Avatar Oneill
Oneill
19:08 06.02.2016.

To cujemo svake godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije