Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konspiracija

Alonso je vozio bez svijesti?!

Alonso
Foto: Reuters
1/2
04.03.2015.
u 13:45

I dalje nije jasno zašto se zabio u zid pri 150 km/h, a u momčadi šute...

"Jel’ živ?" bila je prva reakcija nakon strahovitog sudara u kojem je Fernando Alonso (33) završio u zidu na testiranju svog novog McLarenova bolida u Barceloni. Dojučerašnji vozač Ferrarija, činilo se na prvu, teško je stradao. Opalio je sa 150 km/h u zid, helikopteri su poletjeli, a on je bez svijesti odvezen u bolnicu General Hospital de Catalunya. Crne misli brzo su krenule, sjetili smo se kobne nesreće Ayrtona Senne, pa bizarne Michaela Schumachera... Srećom, brzo je i izašao iz bolnice! Proveo je ondje tri noći i poslan je kući na oporavak. No, tu priči nije kraj.

Kako se prvobitni šok smirio, počela su pitanja. Što se to točno tamo dogodilo?

– Takve su nesreće normalne u ovoj fazi testiranja – ispalili su nevjerojatan odgovor u McLaren-Hondi, čime su izazvali još više upitnika. Pitanja su krenula ponovno, što se zaista dogodilo tog popodneva u Barci? Nesreća je podsjetila na onu Felipea Masse, kada ga je u glavu pogodio dio s bolida, a svjedoci tvrde kako je Alonso bio bez svijesti dok je vozio!

Teorije zavjere bile su sve glasnije jer snimke nesreće nema. Prema teorijama koje su se brzo počele širiti, Alonso nije udario u zid zato što je sam nešto zabrljao, tj. izgubio kontrolu nad vlastitim bolidom, već zato što su zabrljali njegovi šefovi i inženjeri. Navodno je Alonsa u bolidu udario strujni udar i onesvijestio te je zato bolid dalje vozio u zid – bez kontrole.

Što se sve moglo dogoditi i koji su mogući razlozi Alonsove nesreće, čitajte u jedinom hrvatskom sportskom tjedniku – Max! koji možete nabaviti na svim kioscima!

Foto: Max

Komentara 2

PA
Pavel123
17:39 04.03.2015.

Svjedoci tvrde? Koji mozgovijus je ovo napisao? Na to mjestu nije bilo nikog, a i baš me zanima kako bi netko udaljen od staze barem 50 metara vidio da je vozač koji ima kacigu na glavi bez svijeti, osim ako je vidovit?!? Koja hrpa gluposti....

IK
ikonoklast
21:33 04.03.2015.

ma bezveze rade marketing oko tog alonsa cak i ja pročito

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije