Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Unajmite vozilo po cijeni autobusne karte

Fleet
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
28.08.2015.
u 14:26

Riječ je o idealnoj opciji kako za studente, tako i za sve vas koji ovih dana iz bilo kojeg razloga morate doći do metropole

Kraj nezaboravnog ljeta u FLEET rent a car-u odlučili su obilježiti posebnom akcijom u kojoj su izjednačili cijene najma vozila s cijenama autobusnih karata.

Riječ je o idealnoj opciji kako za studente, tako i za sve vas koji ovih dana iz bilo kojeg razloga morate doći do metropole. Ponuda uključuje iznajmljivanje vozila već od 79 kuna iz Rijeke, iz  poslovnice rent a car Split se možete voziti već za 130 kuna.

Zadar će vas koštati svega 115 kuna, Pula svega kunu više, a iz  Dubrovnika s za Zagreb vozite za samo 225 kuna.

Ono što ovdje posebno veseli jest što vožnju autobusom možete zamjeniti udobnom vožnjom u autu pri čemu ukoliko putuje više osoba, cijenu najma možete podjeliti sa suputnicima. Predahnite tamo gdje vi želite, uz glazbu prema vašem izboru!

Cijene:
Zadar – Zagreb 115 kn
Split – Zagreb  130 kn
Dubrovnik – Zagreb 225 kn
Pula – Zagreb 116 kn
Rijeka – Zagreb 79 kn

Cijene uključuju: Jednodnevni najam vozila u akciji na zadanoj relaciji, kategoriju vozila ovisno o raspoloživosti, osnovno osiguranje za vozilo i vozača (CDW & TP) i PDV.

Cijena ne uključuje: Osiguranje za vozilo s otkupom franšize (CDW+), osiguranje guma i podvozja (WUG) i gorivo.

Ponuda vrijedi isključivo za navedene poslovnice i relacije te je ovisna o raspoloživosti vozila iz akcije u pojedinoj poslovnici. Uvjeti ponude ne mogu se kombinirati sa drugim ponudama i postojećim rezervacijama.

Za sve rezervacije molimo kontaktirajte rezervacijski centar na telefon +385 (0)1 5532 222 ili putem maila na prodaja@fleet-rent.com.

Želite prijaviti greške?