Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peugeotov suv

U Hrvatsku novi 3008 GT stiže krajem godine

Peugeot 3008 GT
Foto: Peuget
1/6
25.06.2016.
u 15:59

GT izvedbe već su se profilirale kao spoj luksuza i dinamike, a Peugeot 3008 GT toj je kombinaciji dodao i osobine SUV modela

Samo nekoliko tjedana nakon predstavljanja tog noviteta, Peugeot je model 3008 već pokazao i u najdinamičnijoj i najluksuznijoj izvedbi. Novi 3008 GT opremljen je najsnažnijim motorom u gami - 2,0L BlueHDi od 180 konjskih snaga - uparenim sa 6-stupanjskim automatskim mjenjačem. Odlikuje se nizom posebnih značajki, među kojima je i dvobojna karoserija. Modeli 3008 GT i GT Line na hrvatsko će tržište stići krajem ove godine.

Posebno razvijen ovjes

Kroz Peugeotovu gamu GT izvedba već se učvrstila kao spoj luksuza i dinamike, a u tu kombinaciju 3008 GT unosi i prednosti SUV modela. Vizualno, naglasak je na detaljima poput posebnih obloga blatobrana, dvostruke kromirane ispušne cijevi, dvobojnih naplataka, 19-inčnih serijskih guma. Dostupne samo na izvedbi GT, ove su gume sparene s posebno razvijenim ovjesom. Peugeot 3008 GT donosi Full LED svjetla i pokazivače smjera sa stupnjevitim paljenjem.

Unutrašnjost krasi poboljšani i-Cockpit s tehnološki naprednom armaturnom pločom, ali i kvalitetni materijali te kromirani detalji. Ističu se dvostruki prošivi bakrene boje na površini armaturne ploče, oblogama vrata i središnjim naslonima za ruke. Ti šavovi krase i sjedala. Digitalni prikaz instrumentne ploče također se nudi u bakrenoj boji. Izvedba GT Line spaja dinamičan stil s pristupačnijim motorima. U ponudi je na cijeloj gami motora, uz iznimku 1,6L BlueHDi 100 i 2,0L BlueHDi 180, koji su namijenjeni isključivo izvedbi GT.

Sportski izgled, ne i snaga

Iako se završna obrada i oprema temelje na opremi Allure, GT Line većinu svojih značajki duguje izvedbi GT, pa ima poseban prednji odbojnik sa svjetlima Full LED i rešetkom prednje maske GT, obrube od inoksa na stražnjim staklima, dvostruke kromirane ispušne cijevi, crni krov.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije