Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADSKI KOREJAC

Sportsko izdanje Kije Picanto donosi agresivan izgled i visoku tehnologiju

Kia Picanto
Foto: Kia
1/4
12.01.2017.
u 10:00

Treća generacija Kijinog gradskog minija donosi 15 mm veći međuosovinski razmak, ali istu kompaktnu dužinu od 3595 mm

Agresivan i dinamičan izgled nove, treće generacije Kije Picanto donio je GT-Line paket opreme, po prvi put dostupan u najmanjem Kijinom modelu na tržištu.

S oštrijim linijama i suptilno izdvojenim površinama Picanto djeluje privlačnije. Živahniji dizajn treće generacije Picanta cilja na mlađe kupce, zbog čega će se moći birati između 11 boja karoserije. Usprkos istim vanjskim dimenzijama u kabini će Picanto zbog većeg međuosovinskog razmaka pružati više prostora.

U unutrašnjosti Picanta prevladavaju visokotehnološka pomagala za udobnost i sigurnost. U središtu kabine je ekran na dodir, koji je s najnovijim funkcijama infotainment sustava namijenjen udobnosti svih putnika. Službenu premijeru imat će na Salonu automobila u Ženevi.

>> Kia predstavila svoj prvi automatski mjenjač s osam stupnjeva za aute s prednjim pogonom

>> Najtraženija početna dizelska opcija Sportagea zadovoljit će većinu snagom i potrošnjom

Ključne riječi

Komentara 4

PU
paul-umpe
10:26 12.01.2017.

Polo GTI je izmislio tehnologiju za ovu kantu i kad bude 10 godina star imat ce neku vrijednost budimo realni.

Avatar VitoВН
VitoВН
21:27 12.01.2017.

Treba provjeriti na što se odnosi sedam godina jamstva. Vito je napisao da je imao četiri godine jamstva za Renault a nakon godine i pol nije dobio zamjensko auto.

PU
paul-umpe
10:30 12.01.2017.

i jos nesto tko ce dati 20000€ za ovu kantu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije