Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
McLaren

Škola vožnje za vlasnike P1 GTR-a

30.10.2014.
u 10:36

Za svakog naručitelja unutrašnjost će se izrađivati posebno

Za sve one koji izdvoje 18,7 milijuna kuna za McLarenov superautomobil P1 GTR, britanski je proizvođač pripremio školu vožnje. Automobil sa 1001 hibridnih konjskih snaga nasljednik je legendarnog modela F1 GTR. Pokreću ga 3,8 V8 bi-turbo motor i elekrični motor.

Za svakog naručitelja unutrašnjost će se izrađivati posebno. Primjerice, svako sjedalo od karbona za vlasnika će se izraditi po mjeri. U školi će se vlasnici moći upoznati sa svojim vozilom uz pomoć profesionalnih vozača utrka na nekim od najpoznatijih automobilističkih pista na svijetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije