Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPEL CORSA

Sa 150 turbo konja do stotke za 8,9 sekundi

Opel Corsa
Foto: Opel
23.03.2015.
u 22:08

Potentan gradski automobil na stotinu kilometara deklarirano troši samo 5,9 l goriva

Opel je otkrio detalje o novoj Corsi 1,4 Turbo. Automobil pogoni 4-cilindarski turbomotor koji isporučuje 150 KS i 220 Nm. Uparen je sa 6-brzinskim ručnim mjenjačem, što ovoj Corsi omogućava da do stotke stigne za 8,9 sekundi, prije nego dostigne maksimalnih 207 km/h.

Potentan gradski automobil na stotinu kilometara deklarirano troši samo 5,9 l goriva, uz emisiju CO2 od 136 g/km. Corsa 1,4 Turbo nudit će se u izvedbama s trojim i peterim vratima, a u Njemačkoj će stajati od 17.380 eura.

>> Kolekciju 2015. otvaraju novi Passat, Corsa 
i TT Coupe

>> Najmunjevitija Opel Corsa OPC stotku dohvati 
za 6,8 sekundi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije