Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavljanje pred utrku

Rimčev Concept_One upisao se u povijest u Pekingu

rimac concept_one
Foto: Rimac
1/5
17.09.2014.
u 13:02

Rimac Concept_One predstavljen je prije prve utrke sezone FIA Formule E

Rimac Concept_One predstavljen je danas u Pekingu kao službeni automobil nadolazeće sezone FIA Formule E. Riječ je o novom natjecanju bolida koji voze isključivo na struju te postižu ubrzanje od 100 km/h u 2,8 sekunde.

Automobil je predstavljen prije prve utrke sezone, koja je održana 13. rujna.

Rimac Concept_One namijenjen je direktoru utrka za vrijeme svakog natjecanja te će služiti kao automobil za testni krug.

Osim što predstavio automobil koji se pridružuje skupini od 20 trkaćih automobila, Mate Rimac je u Pekingu VIP gostima iz prve ruke pokazao u čemu je tajna Concepta_One.

>>Hongkonški bogataš ulaže u Rimčevu tvrtku

>>Concept One na Formuli E!

Komentara 2

EN
enigma898
13:34 17.09.2014.

Dok-ing i Rimac su napravili odlične električne automobile, sad treba pokrenit serijsku proizvodnju i zaposlit nekoliko tisuća ljudi... bojim da ništa od toga u Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije