Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO U HRVATSKOJ

Renault Trafic vozaču pruža komfor kao u osobnom automobilu

Renault Trafic
Foto: Renault
26.11.2014.
u 10:00

Dolazi u dostavnoj furgon i putničkoj varijanti, s dužinom od 4,99 do 5,39 metara te s četiri verzije 1,6-litrenog dCi motora

Nova, treća generacija Renaultovog kombija Trafic stigla je u Hrvatsku. Tehnološki brat blizanac Opel Vivara od njega se jasno razlikuje prepoznatljivim dizajnom.

Velik iskorak napravljen je u uređenju unutrašnjosti, tako da se vozač osjeća što bolje za upravljačem, praktički kao u uredu po pitanju ergonomije i korisnih pretinaca. Također, tu je i multimedijski ekran i sustav R-Link s navigacijom iz Renaultovih putničkih automobila. Dužina mu može, ovisno o izvedbi, varirati od 4,99 do 5,39 metara, visina mu je 1,97 pa sve do 2,46 metara u povišenoj opciji.

Već osnovna izvedba L1 ima dužinu teretnog prostora od 250 cm pa je osiguran prostor za smještaj tri euro palete.

Novi Trafic nudi četiri verzije 1,6-litrenog dCi motora.

Prve dvije dolaze s turbopunjačem promjenjive geometrije i razvijaju 90 i 115 konjskih snaga, a druge dvije uz dva turbopunjača i snagom od 120 i 140 KS. Najštedljivija verzija troši 5,7 l/100 km. Cijene kreću od 158.625 kuna.

>> 50.000 T5 California kombija u 10 godina

>> Novi Transit - prostraniji dostavnjak s Focusovim duhom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije