Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novitet

Renault u Južnoj Americi predstavio pick-up verziju Dustera

Renault
Foto: Renault
1/4
01.07.2015.
u 11:00

U kabini ima prostora za pet odraslih putnika, a teretni prostor dug je 1,35 m i ima nosivost oko 650 kg

Renault je na Buenos Aires International Motor Showu premijerno predstavio Duster Oroch.

Oroch je moderan pick-up temeljen na popularnom SUV modelu Duster, koji se izvan Europe prodaje pod značkom Renaulta a ne pod brandom Dacie, kao kod nas. Prvi je to pick-up na tržištu koji se temelji na modelu iz C segmenta i u toj međuklasi Francuzi vide svoju priliku. Duster Oroch je double-cab pick-up s četverim vratima i izdašnim teretnim prostorom, a zapakiran je u dizajnerski vrlo privlačnu karoseriju.

U kabini ima prostora za pet odraslih putnika, a teretni prostor dug je 1,35 m i ima nosivost oko 650 kg.

Duster Oroch namijenjen je tržištima u razvoju, prvenstveno će se prodavati u Južnoj Americi. Za sada nema potvrde da će biti ponuđen na Starom kontinentu, ali nije isključeno da će u Europu ipak stići pod značkom Dacie.

Opremljen je novom generacijom multimedijskog sustava Media NAV Evolution sa 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, koji između ostalog uključuje i navigaciju.

Za pogon su na južnoameričkom tržištu predviđeni 1,6 i 2,0-litreni motori. Bude li Duster Oroch ponuđen u Europi sigurno će biti zanimljiviji s dizelskim dCi agregatima. Kao i kod drugih terenskih Dacia, iskorišten je Nissanov AWD pogon na sva četiri kotača, pa kupci profitiraju od razmjene tehnologije unutar Renault-Nissan Alijanse.

>> Duster na Velebitu - pravi terenac po cijeni od 109.900 kuna

>> Pick-up Oroch najavljuje izgled nove Dacije Duster

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije