Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'The Other Side'

Reklama kakvu niste vidjeli. Samo pritisnite 'R' i nećete vjerovati što slijedi

honda
Foto: Screenshot
1/2
31.10.2014.
u 10:51

U svakom trenutku tako pristikom tipke 'R' na tipkovnici možete odlučiti je li junak reklame pozitivac ili negativac

Honda je u povodu izlaska svog novog modela na tržište, 2015 Civic Type R, objavila reklamu "The Other Side" s dvostrukim scenarijem i inovativnim tehničkim rješenjem.

U svakom trenutku tako pritiskom tipke R na tipkovnici možete odlučiti je li junak reklame pozitivac ili negativac. Reklamni spot za najnoviju verziju automobila Honde Civic i njezina Type R izdanja snimao se i u Rijeci.

U nastavku pogledajte trailer, a cijelu interaktivnu reklamu pogledajte ovdje.

>> Honda za snimanje reklame za Type R odabrala Rijeku

Komentara 2

DO
domagojk
12:52 31.10.2014.

Novinar očigledno nije shvatio da nema pozitivca i negativca u reklami nego je u pitanju jedna te ista osoba koja radi za organe reda i vodi pljačkaše u klopku, a sljedeći dan ide po dijete u školu.

MR
mrki69tua
23:32 01.11.2014.

Jedina je greška to što zvuk Type R concepta uvijek ne prati stvarnu vožnju, tj. Mjenjaju se brzine kao na F1, a vozač rukom napravi pokret kao da jednom mijenja brzinu prijenosa. Ne bi mi to smetalo da gledam niskobudjetni film S. Seagala, ali radi se o reklami za sportsko vozilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije