Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CITY SUV

Qoros u Ženevi predstavio treći model, gradski crossover

Qoros
Foto: Qoros
1/2
04.03.2015.
u 10:50

Prodaja je u Kini krenula već u prosincu po početnoj cijeni od 139.900 yuana

Sve poznatija kineska marka Qoros jučer je u Ženevi predstavila svoj treći model - 3 City SUV. Riječ je o međunarodnoj premijeri, a domaća je održana u studenom na auto-salonu u Guangzhouu.

Ovaj gradski crossover dosta podsjeća na model 3 Hatch, koji je Qoros predstavio u Ženevi godinu prije. Razlikuje se po nešto robusnijem dizajnu, većem odstojanju od tla i tipičnim SUV-ovskim detaljima kao što su crni plastični okviri blatobrana.

Sve verzije modela koriste isti 1,6-litreni DOHC turbomotor od 154 konjskih snaga, a maksimalna brzina kreće se od 205 do 208 km/h, ovisno o izvedbi. Prodaja je u Kini krenula već u prosincu po početnoj cijeni od 139.900 yuana (oko 153.900 kuna). U planu je i dolazak na europsko tržište, no službenih detalja još nema.

>> Pogledajte ljepotice i najveće zvjerke ženevskog salona

>> I Rimac je u Ženevi, napravio je baterijski sustav za Koenigsegg

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije