Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za imućne kolekcionare

Prvi Mercedes-Maybach kabriolet u samo 300 primjeraka

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet
Foto: mercedes
1/4
07.12.2016.
u 12:59

Tržištu će se Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet s 6-litrenim V12 motorom sa 630 KS nuditi po neto cijeni od oko 300.000 eura

Premium proizvođač iz Stuttgarta prestižnim je imenom Maybach - točnije modelom Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet - opet zainteresirao ljubitelje rijetkih automobila. Kabriolet izvedba luksuzne limuzine u prodaju će u proljeće iduće godine, a proizvest će se u samo 300 primjeraka. Svakome od njih neto cijena, dakle bez državnih davanja, trebala bi iznositi oko 300.000 eura.

Iako se marka Maybach može pohvaliti dugom tradicijom, prodaja ne ide kako bi Mercedes htio, pa je i ova poslastica svojevrstan poticaj da se to promijeni. S obzirom na posebnost i atraktivnost automobila, uvjereni smo da s prodajom raspoloživih 300 vozila neće biti problema.

Kvaliteta materijala i izrade na najvišoj je razini. Mercedes-Maybach S 650 temelji se na kabriolet inačici S-klase, a svi elementi koji se u S-klasi Cabrio nude opcijski, u Maybachu dolaze serijski (Aircap, Airscarf, Swarovski svjetla...). Njegov 6,0-litreni V12 motor razvija 630 konjskih snaga. Na stražnju se osovinu snaga prenosi preko 7G-tronic automatskog prijenosa, a do stotke stiže za samo 4,1 sekundu.

>> Lihtenštajnski biznismen Maybachom prešao milijun kilometara

>> Komunalci htjeli odnijeti Maybach 62S, ali im je bio pretežak

Komentara 1

Avatar fenixem
fenixem
18:41 07.12.2016.

Ovo je stvarno proizvod za glupe!!za one koji imaju potrebu reci!!ja vauuuuu!!mislim fakat da covijek ima lovu ovo ne kupuje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije