Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škoda VisionC

Nove slike dinamičnog češkog peterovratnog coupea

Škoda VisionC
Foto: Škoda
1/4
27.02.2014.
u 17:10

Dizajn je postao ekspresivniji, dinamičniji i emocionalniji te pokazuje smjer u kojemu će ići budući modeli

Prije tri tjedna Škoda je objavila crtež VisionC-a, atraktivnog koncepta peterovratnog coupea. Danas je objavljeno još slika koje pokazuju da je crtež bio dosta realističan.

Obojen u upadljivu zelenu boju, jedan od simbola Škode, VisionC dosta toga dijeli s aktualnim modelima češke tvrtke, malo "vuče" i na bratski Audi, no tu je mnogo atraktivnih radikalnih detalja netipičnih za aute iz Mlade Boleslav. Kako kažu u Škodi, dizajn je postao ekspresivniji, dinamičniji i emocionalniji te pokazuje smjer u kojemu će ići budući modeli.

U Škodi tvrde da VisionC pruža dovoljno prostora za četiri osobe i njihovu prtljagu, te da ima veliki prtljažnik. Ispod haube je 1,4 turbo agregat TSI koji može ići na benzin ili plin te razvija 110 konjskih snaga. Auto po kilometru troši 3.4 kilograma plina te ispušta 91 gram CO2. Riječ je o istom motoru koji koriste nedavno predstavljeni VW Golf TGI i Audi A3 G-Tron.

Autocar navodi da će ponudi biti još niz benzinskih i dizelskih motora od 1,4 do 2 litre. Očekuje se da će auto biti pušten u prodaju 2016. godine.

>> Škoda Rapid Spaceback - križanac kompakta i karavana

Foto: Škoda

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar flegmatik
flegmatik
16:57 28.02.2014.

Uopce ne podsjeca na Audi A7 - niti malkice!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije