Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavna evidencija

Prva mobilna aplikacija loko vožnje na hrvatskom tržištu

24.11.2015.
u 14:56

Aplikacija olakšava praćenje i evidenciju sati provedenih u vožnji i prijeđenih kilometara

Hrvatska tvrtka Relago plasirala je besplatnu mobilnu aplikaciju 'Loko vožnja.' Riječ je prvoj aplikaciji na hrvatskom tržištu koja omogućuje jednostavnu evidenciju loko vožnje na pametnom telefonu u stvarnom vremenu, a u potpunosti je besplatna za preuzimanje na pametnim telefonima.

Aplikacija olakšava praćenje i evidenciju sati provedenih u vožnji i prijeđenih kilometara. Na samome početku vožnje pokrene se praćenje loko vožnje, a po završetku aplikacija sama unosi vrijeme kraja i izračunatu kilometražu te se upiše svrha i relacija vožnje. 

 - Aplikacija Loko vožnja uvelike olakšava svakodnevne obveze osobama koje koriste privatne automobile u poslovne svrhe. Preuzimanje je jednostavno, a aplikacija je u potpunosti besplatna. Sve što vam treba je pametan telefon, odnosno smartphone. Također, omogućeno je slanje evidencije mjesečne loko vožnje na e-mail koja se kasnije može isprintati, potpisati i na temelju koje poslodavac može napraviti isplatu, izjavio je direktor tvrtke Relago, Manuel Grgec.

>> Aplikacijom prijavili čak 22 tisuće uočenih problema

Ključne riječi

Komentara 2

ME
megaton
15:34 24.11.2015.

ha ha ha novinari se sale nije ovo napravljeno zbog ljudi koji privatne automobile koriste u sluzbene svrhe bas ce gazda to da plati malo sutra to je za gazdu da kontrolira radnike koji sluzbene automobile i vozila koriste u privatne svrhe to je svrha a ne obrnuto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije