Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TESTU

Karavanska Astra nudi prtljažnik u rangu s Insignijinim

Opel Astra Sports Tourer
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
15.03.2017.
u 09:00

Dobro proračunat ručni mjenjač sa šest stupnjeva prijenosa odlično surađuje s agilnim i uglađenim agregatom

Astra Sports Tourer u isprobanoj kombinaciji - sa 136 konjskih snaga jakim 1,6-litrenim dizelskim agregatom - nije najsnažniji dizelaš u ponudi Opelova kompaktnog karavana, ali s Innovation opremom posve sigurno je dobar pokazatelj raskoši koju je moguće dobiti u ovom obiteljskom segmentu.

Između ostalog, donosi odlična ergonomska sjedala za vozača i suvozača, Intellilink RF900 Navi, automatski dvozonski klima-uređaj, parkirne senzore sprijeda i straga, stražnju kameru, tempomat. Testirana Astra Sports Tourer sama koči radi izbjegavanja sudara pri malim brzinama, raspoznaje prometne znakove, pomaže u zadržavanju vozne trake. Opremljena je automatskim upravljanjem svjetlima s detekcijom tunela, senzorom za kišu, grijanjem prednjih i stražnjih sjedala i kola upravljača.

Uz prostranu i bogato opremljenu putničku kabinu, karavanska Astra s ukupnom dužinom od 470 centimetara i 266 cm međuosovinskog razmaka nudi prtljažnik u rangu s Insignijinim - u osnovi prima 540 litara, s preklopljenim naslonom stražnje klupe čak 1630 l. Poklopac prtljažnika otvara se bez uporabe ruku, zahvaljujući senzoru ugrađenom u donji dio stražnjeg branika.

Stepenicu ispod najsnažnije dizelske Astre Sports Tourer od 160 KS, testirani primjerak sa 136 konja pokazao se sasvim dostatnim za sve obiteljsko-prijevozničke izazove. Dobro proračunat ručni mjenjač sa šest stupnjeva prijenosa odlično surađuje s agilnim i uglađenim agregatom. Uz precizan mjenjač, veseli i precizan upravljač. Sve zajedno zaslužno je za osmijeh na licu vozača ovakve Astre Sports Tourer. Ovako opremljena, stoji 200.567 kuna.

>> Prtljažnika nikad dovoljno - istražili smo koji auti imaju najveće

>> Obiteljski karavan koji se odlično snalazi i u gradu

Komentara 2

KA
Kadjar
00:45 16.03.2017.

Ne kupujem francuska vozila!

AN
andrijacatch
22:26 20.03.2017.

Ovaj karavan s ovakvom lajsnom na repu izgleda kao pogrebno vozilo. Prethodna Astra karavan meni je savršenstvo u klasi gotovo po svemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije