Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TATA, KUPI MI AUTO

Posljednji McLaren P1 vozi na struju, može biti vaš za 3236 kn

McLaren
Foto: McLaren
1/5
29.09.2016.
u 06:30

Dječji McLaren do 4,8 km/h pojuri za dvije sekunde, a Mercedes je najavio da će AMG GT i AMG GT S za djecu izložiti na Pariz Auto Showu

Pariz Auto Show danas otvara vrata novinarima, a od 1. do 16. listopada bit će otvoren i za posjetitelje. Među brojnim premijerno izloženim automobilima naći će se i oni namijenjeni djeci. Naime, u povodu 20. obljetnice uvođenja tog tipa vozila u ponudu, Mercedes-Benz izložit će dva najnovija modela pogonjena dječjim nogicama – Bobby-AMG GT u sivoj boji i Bobby-AMG GT S izvedbu s LED svjetlima i crnim naplatcima u žutoj boji karoserije.

Direktnim upravljačem i tihim gumama trebale bi se dičiti obje izvedbe. Dizajn naplataka jednak je onome kod originalnog AMG automobila. Cijene njemački premium proizvođač nije objavio, no Mercedes automobile guralice inače prodaje za oko 80 eura. Novi Bobby-AMG GT peta je generacija ovog dječjeg automobila. Proizveden je od čvrste plastike, a namijenjen je djeci starijoj od 18 mjeseci.

Gotovo istodobno u javnost je prve fotografije posljednjeg P1 modela pustio i McLaren. Potpuno je električan i namijenjen je djeci do šest godina. Mali vozači mogu uživati u centralnoj poziciji sjedenja i otvorenom krovu. Motor se aktivira pritiskom na gumb.

Uz tri brzine za vožnju unaprijed, mali McLaren može voziti i unatrag. U serijskoj su opremi MP3 player i audiosustav. Da se zaposleni 6-godišnjaci ne bi zamarali biranjem boja, u ponudi je samo jedna, žuta. Iz mirovanja do maksimalne brzine dječji McLaren P1 pojuri za samo dvije sekunde. No, maksimum mu je 4,8 km/h. Za prvi McLaren dječji električni automobil treba izdvojiti 375 funti odnosno 3236 kuna.      

>> Je li izmišljeno savršeno rješenje za dugotrajno čekanje u redovima?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije