Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi u Hrvatskoj

Pogledajte VIDEO! Mate Rimac provozao nas je u prvom produkcijskom primjerku Concepta_One

Concept One
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/12
23.07.2016.
u 20:27

Nema nikakve sumnje, Concept_One vrhunski je hrvatski proizvod po svemu apsolutno ravan, često i bolji od superautomobila razvikanih marki.

Kao prvi u Hrvatskoj, ali i među prvim novinarima u svijetu imali smo priliku provozati se u Conceptu_One, najbržem svjetskom električnom automobilu i to kao suvozači nikoga drugog nego samog Mate Rimca!

Nema nikakve sumnje, Concept_One vrhunski je hrvatski proizvod po svemu apsolutno ravan, često i bolji od superautomobila razvikanih marki. Dorada, opremljenost, pa čak i komfor kada se radi o automobilu kojemu je najvažniji smisao kako se čim prije domoći 100, 200, 300 km/h, sve je na upravo nevjerojatnom nivou.

Gotovo pa je malo reći kako je na Rimčevu strujašu dojam kao da ste u mlažnjaku na kotačima, ubrzanja su nevjerojatna, takva da doslovno ostajete bez daha. Ovaj video tek je uvertira za ono što ćete o vožnji u Conceptu_One čitati i gledati u Večernjem listu i našem portalu.

>> Mate Rimac: Moja tvrtka vrijedi 70 milijuna eura

>> Želite posao u Rimac Automobilima? Prvo morate riješiti ovaj zadatak!

Komentara 40

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:44 23.07.2016.

Bog te poživio Mate, svaka čast, kapa do koljenja majstore!!

MO
mobitel20
20:40 23.07.2016.

Bravo Mate ! Po tko zna koji put, svaka cast ! Jugonacionalisti mjesecima trolaju, "nagovaraju " te da odes iz "neperspektivne" Hrvatske ali ne das se ! Neki od njih te pokusavaju provocirati zbog "bosanskog" porijekla, kao da Hrvati iz iz Herceg-Bosanske zupanije sa sjedistem u Livnu nisu vrhunski ljudi i Hrvati ... a takvima ne smetaju pravi Bosanci poput Zeljka Jovanovica ili Lalovca...Ziv bio.

DU
Deleted user
22:18 23.07.2016.

Sada si zamislite da političari rade svoj posao pa da podupiru poduzetnike kao što je Rimac koliko bi Hrvatska bila uspješna zemlja. Ovako imamo neke domoljube koji cijelo vrijeme rade protiv ove Hrvatske i još su bezobrazni i drski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije