Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSOBA GODINE

Pogledajte kako Rimčeva tvornica automobila izgleda iznutra

Rimac
Foto: Screenshot Facebook
1/3
23.01.2015.
u 14:35

Rimac je dobio nagradu ''Osoba godine'' u četvrtom izboru Večernjeg lista

Mate Rimac, šef Rimac Automobila i Večernjakova osoba godine, na Facebooku je objavio video obilaska svoje tvornice koji je snimio mobitelom.

Rimac na snimci obilazi različite odjele, a zaposlenici mu objašnjavaju čime se u tom trenutku bave i na čemu rade.

Rimac je dobio nagradu ''Osoba godine'' u četvrtom izboru Večernjeg lista. Nagrada mu je uručena na jučerašnjoj svečanosti u Esplanadi.

– Drago mi je da otvaramo kvalitetna radna mjesta i nadamo se da ćemo otvoriti i olakšati put drugima – poručio je Rimac na svečanosti.

 

>> Pogledajte tko je došao na Večernjakov izbor osobe godine

>> Rimac u svom autu provozao legendarnog Jeana Todta

Komentara 39

Avatar links
links
18:57 23.01.2015.

sve je to lijepo i krasno samo eka se država upiše na ime vlasništva jer je stari Rimav opljačkao hrvatsku i tu je naša lova!!!!

Avatar future Gohan
future Gohan
19:46 23.01.2015.

Samo vi lijepo googlajte, sam večernjak je pisao i ocu dotičnom koji čamu u zatvoru jer je zdrpio molja miljarde kn, a taj novac dotični pere u tvornici ničega, on ne prodaje ništa, pere ukraden novac čače, i s tim novcem plaća ovakve članke, VL se pokazala kao korumpirana novina u kojoj završava ukraden novac,užas i sramota.. dno dna... na što su ove novina pale, za što se prodaju... ne mogu vjerovati, korupcija u vrhu VL.... koja sramota.... Ukucajte Ivan Rimac, otvorite stranicu VL gdje su članci i sve piše tko je ovo i odakle ovaj novac, i opet novac je jedini Bog, a VL je na prodaju, svakom, pa i mafiji.... užas...

AN
anteS
18:23 23.01.2015.

Da bi se nešto moglo nazvati " tvornica automobila" trebalo bi se negdje vidjeti na cesti poneki automobil iz te tvornice. Ja u tome nisam uspio, pa predlažem,da se javi netko, tko je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije