Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLKSWAGEN

Početkom studenog stiže novo izdanje legendarnog Golfa

VW Golf
Foto: Michael Kappeler/DPA/Pixsell
19.10.2016.
u 08:45

Ne može se potpuno isključiti ni mogućnost da u studenom umjesto najavljenog većeg redizajna ipak vidimo osmu generaciju

Najprodavaniji Volkswagenov model, ali i najprodavaniji europski model općenito - Golf - početkom studenog trebao bi premijerno biti pokazan u novom izdanju. Vjerojatno to neće biti osma generacija, koju bismo ‘po redu vožnje’ trebali dočekati godinu ili čak dvije kasnije, ali njemački proizvođač već je sad na Golfu najavio veće izmjene.

Očekuje se moderniji dizajn, po uzoru na novi Tiguan i Passat, ali i uvođenje najnovijih tehnologija u model s tradicijom dugom 42 godine. No, s obzirom da je VW to već jednom napravio, ne može se potpuno isključiti ni mogućnost da u studenom umjesto najavljenog većeg redizajna ipak vidimo osmu generaciju.

>> Prodaja automobila i dalje raste, evo koju marku i model Hrvati najviše kupuju

>> Građani najviše kupuju Vitaru, a tvrtkama i dalje najdraži Golf

Komentara 7

Avatar VitoВН
VitoВН
10:25 19.10.2016.

Megane je šminka, ali nije Golf neka tehnologija.

AA
aabbcc
16:18 19.10.2016.

niste napisali jesu li i njemu izbacili onaj četvrti klip sto vise ne treba na motorima ?

Avatar VitoBH
VitoBH
21:58 19.10.2016.

Ulagati u tehnologiju a ne u šminku Renaulta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije