Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Po treći put zaredom Toyota na vrhu izvješća o kvaliteti AutoBild

Toyota
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
19.12.2014.
u 12:32

Vrlo smo ponosni što se nalazimo na prvom mjestu 2014 AutoBild izvješća o kvaliteti. Već treću godinu zaredom Toyota je smještena na vrhu liste najkvalitetnijih automobila Njemačkog vodećeg časopisa. Pobjeda je bila neizostavna; s ukupnim rezultatom od 2,0 Toyota je zauzela vodstvo daleko ispred konkurencije, dokazujući svoj status najpouzdanije marke među 20 najprodavanijih marki automobila u Njemačkoj.

Pobjedi su najviše doprinjeli rezultati TÜV izvještaja i izdržljivost Toyotinih modela prilikom raznih ispitivanja koje provodi AutoBild samostalno. Ostali čimbenici koji su uzeti u obzir su: organizacija servisnih kampanja, rezultati provjera servisnih radionica, pa čak i pisma čitatelja uredništvu. U svim gore navedenim čimbenicima Toyota je rangirana na vrhu liste.

AutoBild provodi testove izdržljivosti za više od 100.000 km na nekoliko Toyotinih modela – pokazujući kontinuiranu pouzdanost vozila. Toyotini hibridi pokazali su se iznimno dobrim - Toyota Prius završila je 200.000 km test s najvećom mogućom ocjenom.

To je već 13. put da je Toyota izabrana u prvih 10 i ujedno 8. put odabrana u prvih 5 u segmentu starijih vozila.

Izvješće kvalitete AutoBild je objavljeno u izdanju br. 50 i može se naći ovdje.

PS: Svim ljudima koji vole svoje automobile i odvojili su vrijeme kako bi o tome pisali AutoBildu: Od srca HVALA!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?