Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autoclick

Peugeot 308 spoj dizajna i performansi

peugeot 308
Foto: autoclick
1/5
25.04.2014.
u 08:20

Ovaj put francuski proizvođač odlučio je neutralizirati finalnu cijenu automobila opremeljenog bogatim paketom opreme,

Peugeot je predstavivši novu 308-icu odlučio pokazati da se i od dobrog može napraviti bolje. Rijetki su proizvođači automobila koji dobar proizvod mogu učiniti boljim, pogotovo u širokom C segmentu u kojem korisnici ne vole promjene kao niti promjene navika.

Bitna je razlika da je ovaj put francuski proizvođač odlučio neutralizirati finalnu cijenu automobila opremeljenog bogatim paketom opreme, a to je definitivno najveći plus.

Primjetit ćete odmah da je nova 308 napravila u Peugeotu ono što je citroen napravio sa DS linijom, a to je dramatičan zaokret u prepoznatljivom i do sad već prihvaćenom dizajnu. Pogledajte više u priloženom videu.

>>Peugeot 308 europski je auto godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije